Pages

Monday, January 7, 2013

Kehidupan

www.tips-fb.com
As Salam & Hye

sekarang ni dah 7/1/2013

dah masuk tahun baru, umur pulak makin meningkat.

ouh, sudah tua? samelah..

2013? angka semakin bertambah. entah sampai bila kita hidup dekat muka bumi ni.

entahkan esok, entahkan lusa kita sudah tiada.

takpelah. kate orang hidup ni biarlah seimbang.

jangan dikejar dunia, akhirat pula dilupakan.

"Bekerjalah kamu seolah kamu akan hidup 1000 tahun lagi, dan beribadahlah kamu seolah-olah kamu akan mati pada esok hari"
aku?

alhamdulillah, masih seperti biasa.

masih cuba menjadi yang lebih baik.

hmm. sem pertama degree? mostly banyak yang dah belajar. tapi tak semestinya yang dah belajar kita ambil endah tak endah je kan.

tapi, alangkah indahnye kalau dapat credit transfer. kehkehkeh

sekarang bz dengan assignment. 29hb ni start final.

kalau masih di uitm, dah tengah final ni. good luck for UiTM students yaw! buat elok-2. lpas ni turn aku pulak final. wuwu, doakan utk aku eh? :)

eyh, ok lah. kaki dah kebas-2 ni. tadi pkul 10 baru lpas blik practise dance. *ape kne mengena type entry dengan kaki? -,-

ok lah, papye u'olls. see you again next week. insyaAllah :))
Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.