Pages

Saturday, December 31, 2011

Kotex ?

www.tips-fb.com
As Salam n hye .

maaf lah tajuk hari ni tentang perempuan . sedikit info untuk korang ye .

FH nak share sikit tentang website Kotex ni . maybe ade yang dah tahu . buat yang tak tawu , meh FH cite sikit .

Website kotex ni banyak bagi info n tolong kita . nak tawu knape dy tolong kita ? sebab Website Kotex ada menyediakan info tentang apa yang kita nak tahu lagi2 untuk tempat-tempat yang sensitif tu .

korang boleh la tahu apa yang fakta and apa yang mitos .

meyh kita tgk gambar-gambar printscreen yang FH da buat ni .

*sumber gambar dari http://www.kotex.com.my/



Haa , ni lah yang FH cakap pasal mitos sume tu . nak taw apa yang mitosnye , korang boleh lah g kat website kotex .

yang ni pulak pasal fakta . korang just klik je kat situ mane yang korang nak.

 yang ni pulak : produk-produk yang kotex tawarkan . kalau korang nak tawu produk apa je yang da kotex keluarkan , korang ley g kat situ.

kalau nak taw promosi ke , peraduan ke korang just g kat situ.

 ni contoh peraduan yang still berjalan sekarang ni.

Haa , untuk mempermudahkan korang nak dapat info from Kotex, korang sign up la yang ni.

and , the most part yang paling FH suka , bila boleh dapat sample percuma . HEHE

kalau korang da sign up tadi , korang boleh la mintak sample from Kotex .

serius , memang betol2 dapat . FH dah dapat 3 sample dari Kotex stakat ni . korang tak payah bayar apa2 . just isi borang sikit je kat situ , isi alamat untuk penghantaran , tu je .

FH suka website ni , sebab dy ceria n provide more information kat kita ^^

for more information : http://www.kotex.com.my/

ok lah , sampai sini dlu . As Salam :)

Tuesday, December 27, 2011

design office yang menarik

www.tips-fb.com
As Salam and hye .

design office yang menarik pasti membuatkan pekerjanya selesa bekerja dan tidak merasa bosan.

Google office telah menampilkan reka bentuk yang menarik untuk setiap ruang pejabatnya bagi memberikan keselesaan kepada pekerja supaya dapat memanfaatkan peluang ini bagi menjana lebih banyak idea untuk kerja mereka.

"Every tech person has a fantasy to work at Google, and not because of their current popularity but rather because of what they hear the benefits are. From game rooms and candy shop all the way to pools, Google employees get all of the perks. The meals they get are absolutely amazing and intimidating for most work places.The Google work place has been a figment of many people’s imagination though. This may add some clarification and let you know what to expect for those future Google employees. From a ball pit to a game room you will find all the fun you need in one simple WORK place — GOOGLE!" - by cybernetnews.com


ok lah, jom kita tengok gambar-gambar google office ni.


unik kan ? design kerusi yang menarik pasti membuatkan pengunjung yang melawat ke Google office ni rase macam nak duduk kat situ lame2 je . HEHE


yang malas nak turun tangga or bosan sangat dah buat kerja , boleh la guna slide ni.

setiap company mesti provide staff welfare kan. so , diantaranya ialah : 


yang sukakan senaman pasti teringin untuk ke gim seperti ini . xperlu bayar kalau kerja kat sana.


ada bilik massage tuuu. best2 ^^

penat bekerja? boleh lah merehatkan minda dengan mencuba pelbagai game yang menarik


dua gambar kat atas ni menarik kan ^^


ruang pejabat :





tempat berehat :




ruang makan dan tandas :





cantik-cantik kan design nya ? tempat dah cantik , semua benefit dah ada, mesti lah kualiti kerja yang terbaik yang Google nak kan ? dats y lah , Google provide semua benefit ni pada pekerja dia . So, sape2 yang expert , boleh la try mohon kerja kat situ . mane taw dapat kan . HEHE

ok , lah . sampai sini dlu .
As Salam .

*sumber gambar dari Google







Sunday, December 4, 2011

jejalan with my ♥

www.tips-fb.com
As Salam n hye .

maaf lah lme tak update .

dah naik kolej ni , bz lah sket .

lg2 ni final sem .

harap yg terbaik utk sem ni .

insyaALLAH .

17/11/2011 hari tu , g jln2 ngn my love .

dah lame , baru aq nak post kan ? keh3 .

aq ni jarang post gmbar bf aq kan ? gmbar jep sepah lg byk dr gmbar bf aq . HEHE


my Bruno Mars . HEHE 


kalau korg tengok gambar ni , agak2 umur aq brape ?? HEHE

Ok lah . smpai cni dlu ye .

As Salam .

Tuesday, November 22, 2011

Tahniah Harimau Malaya

www.tips-fb.com
ALHAMDULILLAH

TAHNIAH ye awak semua :))

tadi , g tgk bola kat kedai . 
tuan kedai tu cakap , kalau Malaysia menang , air dy bg free .
then , ktorg dapat lah air free kan :))

macam2 ragam manusia yg aku nampak masa tgk bola tadi .
ade yg bagi kate2 semangat , ada yg melompat , tak kurang juga ad yg mencarut .

chill la bebeh .
HEHE .
orang cakap , kalah menang , adat permainan .

ouh , ye . ade gak perasaan terkilan .
jgn kita salahkan pemain kite tu .
dia pun ad perasaan .
bile dy jaringkan goal , kau puji2 dy .
tapi , bile dy buat mistake sikit , kau marah2 .
cakap something bad kat name dy .

Hey , i think name dy dalam Islam ade maksud yg baik .
tak elok lah kau nak memburukkan nama orang lain .
ape2 un , chill okay ?

jangan marah2 .
senyum je :))
kita dah menang kan ?
so , be professional .

aku harap , Malaysia and Indonesia tak bermusuhan .
kita main secara baik , secara professional kan ??
rakyat Malaysia ada dekat sana , dan rakyat Indonesia juga ada di sini .
we can be a good friend .

ok lah , tadi ingat nak buat entry pendek je . terpanjang la plak .
sok kelas pkul 10 
selamat malam
As Salam :))

Friday, November 11, 2011

11.11.11

www.tips-fb.com
As Salam n hye ..
aq rase dah ramai dah yang buat entry pasal tarikh yang cantik ni .
aku sebenarnye tak tahu nak cite pasal ape .

i love november ..
ye lah , dah aku lahir dlm bulan november kan .
aku tak harap ape-ape sangat ..
aku cume nak happy .. 
dengan family aku ..
dengan orang yang aku sayang ..
dengan kawan-kawan aku ..

mana ada manusia yang nak bersedih kan ..
kalau boleh kita semua mesti nak happy selalu ..
tapi , mana lah bule nak happy selalu ..
kdg2 ape yg kita nak , kita dapat ..
kadang2 tidak ..

aku cuma harap , Allah kuatkan semangat aku ..
aku tak nak nangis -.-''
aku nak jadi kuat macam power rangers -.-'''''''

aku nak berubah .. cme aku harap , aku tak berubah jadi orang lain ..
aku cume nak betulkan ape yang tak betul ..
hurm ..
tabahkan lah hati ku, Ya Allah ..
Kau bimbing lah aku ..
dekat kan lah aku dengan Mu , Ya Allah ..
dekat kan lah aku selalu dengan Mu .. 

Amin ...




aku harap , tarikh 11.11.11 ni bermakna dlm hidup aku ..
i hope , for something miracle ..
:))

Wednesday, November 9, 2011

Ini bukan wordless wednesday :))

www.tips-fb.com
for someone special ...





























a note from me to you : I'm willing to do the craziest things just to show how much I love you ^_^

pictures from :  Book of Quote





Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.