Pages

Sunday, October 28, 2012

Memories

www.tips-fb.com
As Salam and hye.

kalau tengok tarikh post terakhir and cerita terakhir yang aku post, mmg lama gile kan. haha biaselah. bz sikit la ni. oklah, kali ni aku nak post serba sedikit kehidupan aku mase kat uitm buat sementara waktu dahulu. now, im officially mmu student. knape pindah? knape tukar u? knape tukar course? sbb nya ada 1 cita-cita yg aku kejar. insyaAllah.. harap, dengan ape yg aku pilih ni, aku dpt capai cita-cita tu. Amiin..

oklah, meh lah kite tengok, koleksi gambar mase aku kat uitm dulu.

ni mase dftar. daftar sorg-2. g cop dokumen sorg-2, sume sorg-2. berdikari sungguh aku ni. bhahaha.

ini kawasan tepi rumah. mmg luas. ade org cakap, rumah ktorg sewa ni, dah mcm car park. sbb byk gile keta kt uma tu.

ini kat pagar rumah tu. salu pagi-2 kat sini lah aku menunggu kedatangan van uitm yg mcm x kunjung tiba. huhu
Ini roomates saya yg comel2 belaka, dr kanan, yana, shu & mira :))
ini pemandangan dr blok karyawan. tp dlu dgn cnfident nye aku pgl blok ni, blok kayangan. sbb kedudukan dy yg sdikit juh n ats bukit.
ni mase nak g LDK. padahal dah lambat ni. tp sempat bergambar sblm pergi. hehe
sorang islamic banking, sorang marketing tp background dah mcm ktorg ni budak qs pulak :DD
Ini classmate sy, azie. ble dy tak dtg, mmg boring. sbb mcm tade kwn dah. hehe. byk gk bnda cite at dy :))
ni rase nye hari terakhir sblm aku kluar dr uitm tu. mkn piza same2 with mereka-2. exclassmate  kt  kptm, exclassmate kat uitm. senang cite, ktorg ni sume from kptm, kl :))
ape-2 pun, sekarang ni, kite semua dah ade benda yang kite aim to achieve it. tak kira lah kita belajar kat mane pun, course ape pun, kawan tetap kawan. dear friends, especially to my ex-roomates, even kite jauh dah sekarang, sepanjang farah kenal korang, if ade salah silap, minta di ampun. nanti kite buat lah reunion. ajak ieka sekali tauu. korang kalau gi melaka, jangan lah lupa kat fara. tak sempat planning kite nak g melaka same-2 kan :'( hehe. take care yaw kat segamat tu. jage diri baik-2. belajar rajin-2.. insyaAllah, ade kesempatan, nnti kite jumpe lagi :))
Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.