Pages

Sunday, April 29, 2012

As Salam

www.tips-fb.com
As Salam n hye . ape khabar ? sehat ? aku un tak tahu nak tulis ape . not feeling well . but i guess im okay :) sebenarnye kan, boleh tak aku nak cakap cm ni :

Sabit lah dia dengan kesalahan,
Meragut hatiku dengan niat permain perasaan ...

*lagu yg pernah dinyanyi bersame .

haa , kan best law boleh buat report kat polis .. "Encik polis , encik polis , sila tangkap orang ni . dy da main-2 kan perasaan saye encik polis" . HAHA . kalau boleh macam tu kan , berape ramai orang dalam dunia ni yang kena tangkap sebab permainkan perasaan orang lain :DD

sudah lah .. aku nak lupe kan semuanya .. ape yg aku sdiyh , aku buat baik pada org yg da buat hati aku sakit .. maybe sbb aku ni terlalu percaye kan orang lain kot .. tak sangke , ble buat baik , ni yg dibalasnye .. tak pelah . lepas ni kena hati-2 . nak buat baik un berpada-pada .. yelah , zaman sekarang kan .. kawan pun boleh jadi musuh dalam diam .. haish . sabo jela~

tadi g klinik . doc , cakap my blood pressure very low . HUHU . disebabkan hal macam ni keadaan aku kurang stabil . huhu . n the most paling aku tak suke , sudah lah kene pakse g klinik . kena pakse makan ubat pil . adoyyy . bagi lah ubat air , 10 botol un mampu sy telan, doc -.-''

doc ni tak kesian kat aku betul .. da la bagi ubat pil , 2 utk sakit kepala dgn migrain je . ni hati aku dok berdarah-2 doc tak nak letak ubat un . ye lah , doc mane nampak kan :DD

ouh ye . nak jgak cakap terime kasih dekat Anna & Mus , yang dah swo aku makan ubat . nanti aku makan ye kalian :))

ok lah . sampai sini dulu . As Salam . and , ouh ye . doakan aku cepat lupe hal yg aku dah tak nak ingat ea . kot2 la 40 org bace post ni , 40 org tu doakan kan aku , insyaALLAH termakbul doa nye :))

Saturday, April 28, 2012

Aloha

www.tips-fb.com
Penat lah menangis .

Penat lah sediyh .

Semoga aku cepat lupe kan ape yg tak penting tu .

Doa kan aku ye ? ..

Aq bosan tgk blog ni ..

kalau korang bace / follow blog aq dari dulu , korang mesti perasan kan , aq tak penah tukar warna blog aq selain pink .

Aq tukar warne dark2 ni , sbb mase tu aq tgh sediyh ..

So , setiap kali aku bukak blog ni , aq jadi sediyh lak ..

Pink buat aq happy .. sbb warne dy ceria ..

InsyaAllah , nanti aku nak renovate balik ..

Result aku , Alhamdulillah .. semuanye lepas ..

thanks pada yg mendoa kan .. akhir nya grad jugak aq ..

sdiyh gak nak tinggalkan kolej tu , sbb kne tglkan Mdm Nuren :'( ..

tapi , happy gak , bb aku dah tak payah ingat ape2 yg da jadi kat situ :))

baru aku sedar , aku ade ramai kawan yg ambk berat pasal aku ..

yg sentiasa tanya keadaan aku ..

yg tolong aku jd kuat semula ..

thanks korang ! :))

demi korang yg dah support aku , demi mama aku yg banyak bg nasihat , i will fight for my life :))

ouh ye , berat aku sebelum balik cuti 41kg . semalam aku timbang tinggal 39kg . ari ni aku check tinggal 38kg .

woa , dalam mase 1 ari aku ley turun 1 kg . aku nak nek kan berat badan , bukan turunkan berat badan :'(

ok lah . sampai sini dulu .

As Salam :)

Thursday, April 26, 2012

result ooh result

www.tips-fb.com
Debaran makin terasa .. menunggu 27/4/2012 . mintak2 dipermudah segalanye .. harap tiada ape yg perlu di ulang .. harap dapat lah menamatkan diploma ini .. Amiin ..

Tuesday, April 24, 2012

doa ku ..

www.tips-fb.com
Ya Allah, jadikanlah aku peribadi yg sabar & selalu bersyukur, & selalu bersusaha & tetap melakukan yg terbaik serta lindungilah orang-orang yg aku sayang & berkatilah mereka. ♥

Monday, April 9, 2012

Doaku ..

www.tips-fb.com
Ya-Rabbul Ariffin
Tuhanku,Seandainya telah kau takdirkan dia milikku.. tercipta buatku 
Dekatkan lah hatinya dengan hatiku 
Tetapkan lah kemesraan antara kami 
Agar kebahagiaan ini kekal abadi 

Ya Muhaimin
Dan Tuhanku 
Seiringkan lah kami mengharungi hidup luas ini 
Ke tepian yang sejahtera 

Ya Rabbul Fatihin
Tetapi Tuhanku yang Maha Pengasih 
Seandainya telah kau takdirkan dia bukan milikku 
Bawalah dia jauh dari pandangan ku 
Luput dari ingatan ku 
Dan peliharalah aku dari kecewa 

Ya Rabbul Izzati
Serta Tuhanku yang Maha Mengerti 
Berilah aku kekuatan melontar bayangannya ke dada langit 
Hilang bersama senja nan merah 
Dan gelap pekat awan 
Agar aku bisa bahagia 
Walaupun tanpa dirinya 

Ya Rabbul Quddus
Dan Tuhanku 
Biar sekuat mana aku menyintainya 
Aku pohon agar Tuhanku 
Melenyapkan perasaan ini 
Sekiranya dia ditakdirkan bukan milikku 

Ya Rahman Ya Rahim
Tapi sekiranya dia ditakdirkan untukku 
Kupohan agar takdir memperkuatkan kasihku padanya 
Selagi tidak melebihi kasihku padaMU 

Amin ..

Bila Rasaku Ini Rasamu

www.tips-fb.com


Aku memang terlanjur mencintaimu
Dan tak pernah ku sesali itu
Seluruh jiwa telah kuserahkan
Menggenggam janji setiaku

Ku mohon jangan jadikan semua ini
Alasan kau menyakitiku
Meski pun cintamu tak hanya untukku
Tapi cobalah sejenak mengerti

Bila rasaku ini rasamu
Sanggupkah engkau menahan sakitnya
Terkhianati cinta yang kau jaga
Coba bayangkan kembali
Betapa hancurnya hati ini kasih
Semua telah terjadi

Aku Memang Terlanjur Mencintaimu

Sunday, April 8, 2012

tears

www.tips-fb.com
"berhentilah air mata ..."

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.