Pages

Tuesday, November 22, 2011

Tahniah Harimau Malaya

www.tips-fb.com
ALHAMDULILLAH

TAHNIAH ye awak semua :))

tadi , g tgk bola kat kedai . 
tuan kedai tu cakap , kalau Malaysia menang , air dy bg free .
then , ktorg dapat lah air free kan :))

macam2 ragam manusia yg aku nampak masa tgk bola tadi .
ade yg bagi kate2 semangat , ada yg melompat , tak kurang juga ad yg mencarut .

chill la bebeh .
HEHE .
orang cakap , kalah menang , adat permainan .

ouh , ye . ade gak perasaan terkilan .
jgn kita salahkan pemain kite tu .
dia pun ad perasaan .
bile dy jaringkan goal , kau puji2 dy .
tapi , bile dy buat mistake sikit , kau marah2 .
cakap something bad kat name dy .

Hey , i think name dy dalam Islam ade maksud yg baik .
tak elok lah kau nak memburukkan nama orang lain .
ape2 un , chill okay ?

jangan marah2 .
senyum je :))
kita dah menang kan ?
so , be professional .

aku harap , Malaysia and Indonesia tak bermusuhan .
kita main secara baik , secara professional kan ??
rakyat Malaysia ada dekat sana , dan rakyat Indonesia juga ada di sini .
we can be a good friend .

ok lah , tadi ingat nak buat entry pendek je . terpanjang la plak .
sok kelas pkul 10 
selamat malam
As Salam :))

Friday, November 11, 2011

11.11.11

www.tips-fb.com
As Salam n hye ..
aq rase dah ramai dah yang buat entry pasal tarikh yang cantik ni .
aku sebenarnye tak tahu nak cite pasal ape .

i love november ..
ye lah , dah aku lahir dlm bulan november kan .
aku tak harap ape-ape sangat ..
aku cume nak happy .. 
dengan family aku ..
dengan orang yang aku sayang ..
dengan kawan-kawan aku ..

mana ada manusia yang nak bersedih kan ..
kalau boleh kita semua mesti nak happy selalu ..
tapi , mana lah bule nak happy selalu ..
kdg2 ape yg kita nak , kita dapat ..
kadang2 tidak ..

aku cuma harap , Allah kuatkan semangat aku ..
aku tak nak nangis -.-''
aku nak jadi kuat macam power rangers -.-'''''''

aku nak berubah .. cme aku harap , aku tak berubah jadi orang lain ..
aku cume nak betulkan ape yang tak betul ..
hurm ..
tabahkan lah hati ku, Ya Allah ..
Kau bimbing lah aku ..
dekat kan lah aku dengan Mu , Ya Allah ..
dekat kan lah aku selalu dengan Mu .. 

Amin ...




aku harap , tarikh 11.11.11 ni bermakna dlm hidup aku ..
i hope , for something miracle ..
:))

Wednesday, November 9, 2011

Ini bukan wordless wednesday :))

www.tips-fb.com
for someone special ...





























a note from me to you : I'm willing to do the craziest things just to show how much I love you ^_^

pictures from :  Book of Quote





Wednesday, November 2, 2011

List Blog yg ada Tutorial

www.tips-fb.com
As Salam and hye .
Hari ni tetibe nak update blog kan .
Tapi tak ada apa yang aku nak cite .
just nak share list blog2 yg ada buat tutorial .



ok , cukup tak ? Kalau tak cukup , g cari sendiri . HAHAHA . gelak jahat . aku punye tutorial ? harapan lah . bukan aku tak nak share . tapi aku ni cukup malas nak menaip . HEHE . lagi pun , aku tak adelah hebat2 macam dyorang ni . blog ni pun , follow tutorial dyorg lah .  So , kalau korang ade lagi link2 blog yang buat tuto , yang aku belum senaraikan kat atas , leave ur comment okayh ? nanti boleh aku tambah lagi kat entry ni . sharing is caring rite ? . ouh , hate that statement .
Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.