Pages

Sunday, June 26, 2011

Addicted to Jep Sepah

www.tips-fb.com
As Salam n hye . maaf kalau korg rse update kali ni merapu . (pdahal stiap entry da mmg mrapu un) ok2 , straight to da point . aku mnat jep sepah time maharaja lawak ni . dlu mse raja lawak . aku suke shuib . bkn ape . sbb time uh , dy slalu kne buli dgn jep n mamat .

pnah skali tu , aq siap anta msg i love you , shuib . kat radio era . time to dyorg jd dj . n tak ku sangka2 shuib reply "love u too" , aku un percaye je la kn . bb yg rply tu dr num radio era . HAHA . ape ke sengal tah aq anta msg i love you tuh . ntah ape2 .

tp kn , sjak shuib da kwen ni , takkn aku nk mnat kat dy lg . so , aku bertukar minat kpda jep sepah . ouh , jatuh cinta lagi . cintaku padamu kali ini wahai jep sepah, takkan brubah dah . ok , sabo2 . jgn muntah lagi . telan balik kalau nak termuntah . HAHAHAHA . sjak maharaja lawak ni . tiap2 mggu aku nak blik rumah . sbb nk tgk ML la . sggub tu , KL-Kulai . mcm dekat je . dok uma , dok tgk ulangan ML byk2 kali . tak ckup tu , siap tgk plak kt youtube . takpe2 . oleh krane aku da addict sgt ngn jep ni . aku nak tampal byk2 gmbar dy dlm blog aku ni . nnti , kalau rndu kat dy , boleh aku tgk puas2 . HAHAHAHAHA

ouh , jep . aku cinta padamu  ! HAHHAHA

Tgk , bersinar2 jep ni :))

yg lg due tu pdulikan . kte fokus kt jep je . THIHIHI ;)

alahai ... ensem nyer (jep yer . bkn pkcik2 RELA tu)

wlaupun dlm keadaan cm ni , aku ttp suke . HAHA

mcm maen msak2 . cumel jep :))

HAHA . yg ni aku like :))

kan best law dpt kwen ngn jep . HAHAHA

ni time raja lawak 

ni time maharaja lawak :))
THE END :))

tgh dok2 update entry ni tetibe dgr org gadoh jerit2 kat blog sbelah . ari tu dpan uma . siap men kejar2 ag . takot nye dduk kt cni . adoyyyy . 

ouh ye , gambar dari sumber encik GOOGLE , fan page jep sepah ,  fan page sepah dan lain2 lagi .

Monday, June 20, 2011

Penyakit M dah datang !!!

www.tips-fb.com
As Salam n hye . straight to the point . aku tak tahu nape tetibe je cm dah malas nak berblogging ni . blogwalking tu msih rjin . tp nak update blog tu yg mlas . kalau aku g blog org len pun , aku  jd silent reader sekarang ni . kalau dulu , rajin lah gak nak tinggal2 kan jejak . tp , skrg cm mlas . mcm tak ade mood . hadeyh . bukan blog aje . game dkat fb pun dah jarang aq jage .

tp , tadi . aku g ketuk pintu blik housemate aku . tengok2 dy dok update blog . ye2 aq ngat dy dok siap kn kije MAF . HAHA . jelez lak tgk org asyk update blog . tetibe cam ade semngat nak update blog . thanks to piko bb menaikkan semangat aq . lpas ni kalau kije aku ta siap , ko lah puncanya . HAHA .

ok , bye .

Thursday, June 16, 2011

MITI at MATRADE

www.tips-fb.com
 As Salam n hye . dah lame kan fara tak update blog ? bkan ape . ada urusan yg fara kne selesaikan sebelum2 ni  . so , sekarang ni , dah tak bz , boleh la fara update blog ni . HEHE .  ok , kali ni fara nak cite pasal satu event yg fara ikot . 

LAUNCHING OF THE MALAYSIA INTERNATIONAL TRADE AND INDUSTRY REPORT 2010
14 JUNE 2011
(TUESDAY)
BY
Y.B. DATO' SRI MUSTAPA MOHAMED
 MINISTER OF INTERNATIONAL TRADE AND INDUSTRY MALAYSIA
 haa , tu lah event nye . seronok gak g sane . macam2 org kite bule jumpe . african , american ,even thaliban pun ada . pilih je mane yg korg nak . HEHE . tade lah , men2 je . seronok , bb sblum2 ni tak pernah pulak pergi mane2 report launching  . suasana agak koprat . ok , tpu kalau cakap tak ngantuk time dy buat presentation tu . HAHA . yela , fara ni mane lah paham sgt presentation tu . tp its ok , learn something new . so , seronok tu tetap ada . yg part paling best mesti lah time makan ! HAHA . teruk2 . walaupun hidangan tu tak sesedap masakan mama , tp ok lah . apa yg di hidang mesti di makan . kalau tak membazir name nye . so ktorg pun sdaye upaya lah menghabiskan ap yang ada atas meja tu . ok lah , meh kite tgk gambar2 sepanjang launching  report ni .


slide presentation
credit to : Nor Hazwani
gambar time makan . huhu . ktorg len2 table
with Nor Khairunnisa Othman
bf buncit fara yg tgh bwat peace tu . HEHE
credit to : Nor Hazwani
my friend yg comel Nor Khairunnisa Othman
with MINISTER OF INTERNATIONAL TRADE AND INDUSTRY MALAYSIA yg pegang file putih tu.
credit to : Nor Hazwani

lecturer kami sporting2 taw . yg bertudung merah n sblh kanan beliau :)
credit to : Nor Hazwani
with my abi . HEHE ♥♥
maaf , kami lagi . HAHA ♥♥

ok . lah smpai cni dlu ye . As Salam .
Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.