Pages

Saturday, April 16, 2011

Header Baru :)

www.tips-fb.com
As Salam readers . skrg neyh aku tgh sibuk nk final . 21hb ni start lah . doa kan aq dapat jawab dgn baik ea ? HEE . tgh2 bz nk final neyh bule plak gian nk edit blog . tgh baring2 ni , sje tgn mgtal edit header . aku try yg simple je . ye lah , aku bkannye reti sgt nk edit2 header ni . harapan lah kalu nk dpt yg cntik2 . HAHA . ok2 . gmbr bwah neyh , gmbar header aku :

neyh la header aku . HEHE :))


neyh plak footer blog aku .

neyh la hasil nye . HEHE . alamak , iklan nuffnang tu ttup sparuh header aq lah . oh , btw sorry spe yg ta ske msok blog yg tlalu pink2 neyh . HEHE . background blakang uh aku dh tkar . dulu nye yg polkadot , skrg hape tah gmbr dy . HAHA

Haa . footer neyh lah yg pling aku suke . HEHE . ta tawu nape . pdahal tade la lawa mane pn kan ? HAHA

Ok lah , smpai sni dlu ye . thanks for those who visiting my blog . wish me luck for my final exam yaw ? nervous neyh :s


Iklan :)

www.tips-fb.com
I love holidays. Who doesn't? My 2011's travel hot spots would be Christchurch. Wanna come? #AAXNZ







Sunday, April 10, 2011

salam sejahtera :)

www.tips-fb.com
sekian lama tak update blog , bkn malas ttp sdikit sibuk sjak kblkangan ni . tadi aku ambik test myob . Alhamdulillah , balance gk bank reconciliation aku tu . tapi tak tahu la btul ke tak . aku pkai buat je . HAHA . biase lah , otak dah fikir kat tempat lain . mane tak nye , teringat pakwe aku yg tunggu kat luar , dah la hujan kilat , risau gile aku . pas siap tu aku kuar awal stengah jam . test aku tu dari pkul 2.30-4.30 . aku yang kuar awal stengah jam tu pun kire yg paling lmbat kuar lah . HAHA . mse aku kuar , tercari2 lah aku akan si pakwe ku (apasal ayat nak puitis neyh) . aku tengok hp . ad 5 mesej . 1 dari mama , 4 dari pakwe aku . rupe2nye dia mesej gtaw , dy da blik rumah at PJ . ceit , ye2 aku risau . HAHA . tapi tak pe lah , sekurang kuranganya awk dah slamat sampai kat rumah :) balik rumah , tergolek sane , tergolek sini . tak tahu nak bwat apa . dah la tinggal sorg . 2 org housemate aku , balik rumah dy . 2 org lagi g panjat gunung mane tah . keh3 . sorang lagi kuar g ambil kawan dy . tinggal lah aku bersendirian sehingga jam 8 mlm tadi . takot la jgak aku . ye lah , senyap sunyi je rumah . sereeemmm gue ! HAHA . ok lah , smpai sini dulu ye . As Salam .

p/s : Happy Belated Birthday to my younger sister, Nurul Najiha Noorhizam . sorry , kaklong tak dapat blik rumah . minggu ni ade test . next week ad program uitm . next week lg , kaklong dh final exam . hbis final , bulan 5 t kaklong blik ye ? sian adek .. celebrate birthday lmbat sbulan . tak pelah , yg pnting hadiah yg k.lng pos dah smpai kn ? HEHE . i love you sooo much lah !! n to my beloved Muhammad Aizuddin , i love you sooo much tooo syg ......

Monday, April 4, 2011

Shaheizy Sam :)

www.tips-fb.com
Arini ta dpt tgk ABPBH . biase lah name pn student , dduk at uma sewa . nk minimize monthly expenses lah knon , bb uh ta ltak tv . HEHE . even ta dpt tgk , akn ku usha jugak cari spe yg mnang . oh , seperti yg ku sangka2 BF aq akn mnang jgak . spe lg kalu bkn Shaheizy Sam HAHA ( gile prasan pmpuan neyh ) . Siyes , aq gyle mnat kt dy . kalu dy ad at dpan aq , mybe aq  bule dikejar kan ke hospital yg berdekatan bb terlampau happy . HAHA . ok2 , utk spe yg ta tawu Shaheizy Sam dpt 2 award mlm niyh . First , pelakon filem lelaki popular and the biggest award is BINTANG PALING POPULAR 2010 . fuhhh! i loikeeeee . mesti awak ad rmai pminat kan ? bb tu awak mnang . awk jgn lpe kat sy ye ? KEH3 . meyh , kte cuci mate tgk gmbar Shaheizy Sam :



alahai .. korang tengok lah dy senyum tu ..gyle comel .. ur smile makes me smile lah . HAHA :))



gmbar ni , muke dy sgt innocence gile . comel plak uh . *mama...anak mama da angau...tolong....*


korg taw ap yg aq brangan ?I hope to be in this scene during the shooting . aq terbayang dlm scene neyh aq ad kt sbelah dy time ni . HAHAHAHA . aje gile .



ouh , kali neyh aq btul2 cair .. waaa~ tdo mlm ni , msti termimpi2 . ( untung laa , dlm mimpi je aq bule jmpe . real life ? huhu ) to my abi : im sorry , umi dh ter cair dkat Shaheizy Sam la syg .. KEH3 . 

aq g blogwalking tadi , ad gk citer yg mngata kan Shaheizy Sam neyh dah ad gf :'(    hee , ta kesah lah , even ye da ad gf ke da kwen ke , aq ttp akan support dy . bcuz he is so talented . ILY for ever n ever lah ! HAHA 
Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.