Pages

Tuesday, January 14, 2014

Hanya Peminat

www.tips-fb.com
As Salam & hye.

Rasa awkward gila, xtau nak start tulis camne. yelah, dah berapa lama tak update blog kan.

oklah, staright to the point. baru-baru ni aku dikejutkan oleh beberapa link dari kawan aku dan juga cousin aku.

ceritanya macam ni, masa tu aku tengah tido, bila aku bangun, macam pelik, banyak gila notification fb kat handphone aku. bila aku bukak, tengok, kawan aku ada tag satu link blog ni. pasal "gambar kekasih baru jep sepahtu". pelik gak aku, kenapa macam kenal je gambar tu. rupa-rupanya tu gambar aku. adess, berderau darah den. sebenarnya post kat blog tu berkaitan dengan entry aku yang sebelum ni, to clear up benda ni, aku tukar lah tajuk post tu kepada Hanya peminat Jep Sepah




tadi cousin aku pulak pm aku kat fb, dia bagi link lagi satu blog. tanya betul ke tu aku dalam gambar tu. dia siap sedih lagi sebab gambar tu macam muka aku (sebab dia pun peminat jep. haha).



adoii, korang.. post tu dah lama. aku tengok, tahun 2011 aku post pasal tu. main-main je pun tulis. yelah, blog ni pun bukannya aku tulis ape sangat. just tulis ape yang aku suka, apa yang aku buat, kalau ada info or tips yang aku nak share, aku share. tu pun jarang. muehehehe. jadinya, apa yang aku tulis, mungkin tu yang aku minat. biasalah lah tu kalau berangan sikit-sikit. macam kau berangan lana del ray tu gf kau tak pun kim tan tu bf kau atau pun celebrity-2 hollywood tu bersaudara dgn kau. sah-sah semua tu tak betul kan. tu yang di panggil berangan je. muahaha. time tu, aku memang minat sangat-sangat-sangat-sangat kat jep ni. so, kalau berangan sikit2 tu mintak ampun ye jep and fans. bila aku view balik post2 aku, baru aku perasan, banyak aku post pasal jep compared pasal boipreng sendiri time tu. haha.

kepada admin blog tersebut, saya mohon remove lah post and gambar saya tu. xmanis admin ambil gambar saya dari blog ni tanpa kebenaran saya dahulu. walaupun admin ada menyatakan yang saya hanya bergurau di hujung penulisan admin,  tapi saya takut kalau ada yang masih tersalah faham. saya faham, admin cuma nak share pasal jep dekat peminat-peminat jep ni. :)

kepada sesiapa yang nak tau sapa gf jep, siapa dia suka, nak lagi sahih/ afdhal, baik tanya jep sendiri. hehe. tak kisah lah, dengan siapa pun jep nanti, aku sentiasa doakan yang terbaik untuk jep.

biarlah orang nak kutuk dia ke apa. aku tetap peminat jep dulu kini dan selamanya. muahahaha


Ikhlas dari,
peminat jep sepahtu 

0 comments:

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.