Pages

Tuesday, November 20, 2012

Alhamdulillah :))

www.tips-fb.com
Assalammualaikum and hye :)

malas dah nak mulakan ayat "lama kan tak update blog ni?" . sebab setiap kali update, memang lambat bebeno. bz katenye. moh lah kite mulakan terus entry ni.

semalam, pada pukul 2.00 pagi 19/11/2012 genaplah aku berumur 21tahun. Alhamdulillah, masih bernafas di atas muka bumi ni..

semalam tak dapat celebrate dengan family sebab teman ni jauh di perantauan. haha. perantauan lah sangat kan. 

thanks pada yg wish :) . terharu i. keh3


mama send gambar ni :) time tu tgh tgk paranormal. terus nangis-2. orang tgk cite hantu rasa seram n takot -,-"
terima kasih jugak pada incik ini yang sudi temankan saya di hari jadi saya. saya sangat berterima kasih pada incik :) 
ok, saya sudahi entry saya di sini dahulu ya. lain masa, saya update lagi. ape kene dengan kau ni farah. tetibe je taip sebegini rupa -,-"

p/s : orang cakap, ble dah 21thun. adalah freedom untuk kite. dah ade hak utk mengundi dsb. tapi sometimes i still wanna be my mom little daughter :') time passed by, kadang-2 kite lupa umur kita makin meningkat. dengan meningkatnya umur ni, di harap amalan pun meningkat sama. amiin.. 

2 comments:

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.

faraheartbeat said...

outbound malang : terima kasih :')

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.