Pages

Tuesday, July 31, 2012

Blog Preview : Tangan Punya Kerja

www.tips-fb.com
Assalamualaikum & Hye

lame kan tak update. hehe. biasalah tu kan kalau aku malas update.
hari ni aku nak preview blog ni : Tangan Punya Kerja.

korang pernah tak terbaca komik2 keluaran gempak starz yang macam short novel tu ?

antara sebahagian koleksi. sebahagian lagi masih di dalam kotak sebab baru bawak balik dari rumah sewa. kite minat sangat dengan kaoru. maid maiden ade dalam kotak. simpan dia elok-2 . hehe . ouh ya, sejarah spm tu mmg sengaja simpan. nak bagi anak aku guna mase nak ambil spm nanti =.="

kalau korang pernah baca, mesti korang suka baca blog ni. sbb ape tau, sebab dalam blog ni penuh dengan lukisan-2 yang super duper comel + cerita yang sweet-2 dan kelakar. serius tak boring bila bace blog ni.
aku siap selak punya selak dia nye older post, skali dah sampai last page.
rase macam
"nak bace lagi. tolong lah update and lukis2 lagi. kite suka tengok lukisan comel-2 awak"

the author express her feelings in her own way. yup, by drawing. sangat bertuah siapa yang ade bakat melukis ni tau. aku? HAHA. memang tade lah kan. nak lukis orang lidi pun macam hampeh je.

tapelah, setiap orang ade dia punya kelebihan yang tersendiri. bagi orang-2 yang tade bakat melukis macam aku ni, jangan risau. anda ade lagi bakat lain :)) yang penting, usaha .

ni antara entry yang sangat-2 aku suka. SANGAT SUKAAAAAAAAAAAAA TAHU??
yg ni comel je tentang dia and adik dia :)
muahaha. ini memang gile berani lah dia buat. kalau aku, aku takot jap lagi orang tu pukul aku tak pasal2.
ini cerita betul, sekali bf kau puji, mesti kau happy sesangat. lagi-2 lau dapat bf yg susah nak puji gf dy. to make it special lah kate kan bila puji sekali sekala.
ini entry aaaa. buat aku rasa bersalah sangat kat ayam tu *apehal aku pulak yg rase bersalah ni* T.T
ini siapa yang pernah duduk hostel, memang akan rase semua ini T.T
bagi aku kan.. kisah yang ni sweet sangat. serius aku rase macam aku bace novel pendek dari gempak starz tu.
Muahaha. dia ni memang giler slamber lah. guling-2 aku gelak bace entry ni.
  • tuan punya blog


    *rasa macam nak letak semua entry je. sebab semua tu aku SUKAAAAAAA sangat bace tau! best! seronok! banyak cerita yang interesting :)

    ouh , ya. dia juga ade terima tempahan untuk lukis kat beg, macam gambar kat bawah ni. untuk maklumat lanjut KLIK SINI atau http://akustella.blogspot.com
    ini blog dia lagi satu http://captainbenz.blogspot.com/
    terpesona tengok gambar bunga yang dia lukis untuk mak dia tu . cantik gila okeyh.

    ape-ape pun, overall blog tangan punya kerja memang sangat awesome ! best . untuk tuan punya blog. nanti awak dah update , kite datang lagi tau. sbb kita memang minat blog yg ade banyak gambar cam tu. best. tak bosan bace :))
note : pictures are belong to tangan punya kerja

3 comments:

sofeafaudzi.photography said...

part kaki busuk tu pernah rasa dulu.. huhuh.. azab giler..

Aujinz said...

antara blog yang paling aku suka... hua hua hua..

eh.. salam perkenalan dan selamat hari raya.. koh koh koh

faraheartbeat said...

sofeafaudzi.photography : taw, takpe. lg2 ble duduk dlm aircond. pehhh, bau dy. hehe

Aujinz : samelah. salam pknalan and selamat hari raya juga :))

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.