Pages

Sunday, June 24, 2012

I'm Back !

www.tips-fb.com
As Salam & Hye .

woaa , dah lame tak dapat update blog. sebab ape tau ? sebab aku terdelete google account . 
wuwu . abes sume kne delete .
meh aku cite sikit, macam mana aku boleh terdelete blog ni .

kisahnya bermula begini :

pada suatu hari, my mom beli hp baru. untuk download aplikasi yang best-2 di hp nya, anda haruslah mempunyai google account. jadi dengan sebab excited + gatal tangan sangat , dipendekkan cerita, yahoo address aku utk blog ni telah terlink dengan google adress my mom. kirenya aku punya adress jadi alternatif adress to my blog & primary account my mom punya adress. di sebab kan aku ni memang suka buat ape yang aku suka, konon-2 nak try lah tukar, aku punya jadi primary. tp entah bagaimana, aku dah tersilap langkah. jadi aku telah menerima padah dengan terdelete nye blog ni T_T

jadi, pengajaran untuk adik-2 sekalian , sila lah mintak nasihat pakar sebelum buat sesuatu. nanti menyesal tak sudah baru tahu . kehkehkeh. jadi, buat sementara waktu ni, aku malas nak tukar pape. biarlah email adress aku tu, alternate punya ke ape ke. yg penting dah dapat blog ni blik. haha :DD

ble hilang blog ni, rase macam dah hilang diary. tempat ni jela , salu aku tulis ape yang aku rasa. happy, sedih, gembira, marah, ketawa, menangis. HAHA . paling sedih, banyak kenangan dalam blog ni yang aku tak nak hilang. wuwu . I Love You, my blog :')

2 comments:

Rizal Sadiman said...

haha..itu la lain kali google dulu cara2nye hehe

faraheartbeat said...

haha . tu lah pasal kan :DD

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.