Pages

Friday, June 29, 2012

Zaman Sekolah 3 tahun yang lepas

www.tips-fb.com
As Salam & Hye

hari tu punya lah semangat kan bila dah dapat balik blog. rasa macam hari-2 nak update. tapi dah lame-2 tu malas pulak. hehe. hari tu, dok kemas-2 buku yang ada kat rak buku lama, terjumpalah beberapa keping buku latihan & notes masa zaman sekolah. rindu woo. jadi, aku pun snap lah beberapa keping gambar untuk di jadikan kenangan :DD

moh lah kite tengok gambar-2 nye.

ini latihan fizik aku 
tgk, byk betul salahnya. muahaha

ini, kawan baik kita yang bagi. dy duduk sebelah meja kita mase zman skula dulu. kita rindu awak, ted :(

ini latihan chemistry 

kalau ditanya balik, aku rase aku da lupe. wuwuwu :'(
sangat rindu nak lukis macam tu :)
ini pun ! tapi kalau tanya balik ape benda yang dalam gambar tu, aku dah lupa. yang aku ingat  yang mcm gelas besar tu ialah beaker :DD
yg ni aku ingat lagi, memang sangat sukar utk jawab soalan chemistry paper 3 kalau tak silap
ini soalan pengajian keusahawanan. benda sama macam kitorang buat  business plan hari tu.
tadi da rotate, tapi tak tau knpe camni lagi . yup, inilah sekolah aku dulu. 
ni soalan Pendidikan Islam :))
ini soalan BM kertas 2
tgk lah, ayat BM aku, entah ape lah yang aku tulis tu.
ini antara yang paling aku rindu. blajar pasal poem kat kelas BI. sekarang ni da tade sape nak ajar aku pasal poem. rindu kat teacher :(
ini pun. lupe ape tajuk poem ni.
ni nota BM aku. aku memang suka lukis-2 & warna-warni. kalau tak, memang aku mlas bace balik. hehe :DD
warna pink wajib ada. sebab aku suka warna tu :)
ini additional mathematics. subject sy paling lemah sekali :'(
ini antara subject yg paling aku suka. guru kelas aku yang ajar :)

tade pink memang tak sah .

woo , macam rajin je kan? padahal.. haha . math kertas 1

ini chemistry lagi. aku rase aku tade chemistry lah ngn subject chemistry ni -.-"
ini subject prinsip perakaunan. ya, saya budak account! igt lagi ble cikgu aku suruh bulat setiap tarikh yg ade kat invoice tu. Terima Kasih cikgu :))
ini soalan objektif utk PA ni.
journal :)
paling rindu kat buku tunai. sbb dy paling senang. hehe
budak sekolah mana lah ni -.-" tudung pun senget benget.

haa, habis pun akhirnya . memang rindu kat zaman sekolah, bila kena beratur ramai dari classroom untuk pergi ke makmal, pergi lab computer, belajar & ambil test UBS, pergi bilik lkj untuk belajar math. sbb cikgu math aku ialah cikgu LKJ jugak. dapat lah merasa masuk tempat dyorg walaupun kami budak akaun. paling rindu, curi-2 g kantin mase cikgu takde, sbb kelas kitorang dekat sebelah kantin je. line clear, pengetua tade mesti lesap pi makan. haha. time rehat pulak kne kemas kelas, duty aku selalunye susun meja, tapi aku lagi suka sapu sampah. haha

ok, lah. sampai sini dulu ye. As Salam :))

Sunday, June 24, 2012

I'm Back !

www.tips-fb.com
As Salam & Hye .

woaa , dah lame tak dapat update blog. sebab ape tau ? sebab aku terdelete google account . 
wuwu . abes sume kne delete .
meh aku cite sikit, macam mana aku boleh terdelete blog ni .

kisahnya bermula begini :

pada suatu hari, my mom beli hp baru. untuk download aplikasi yang best-2 di hp nya, anda haruslah mempunyai google account. jadi dengan sebab excited + gatal tangan sangat , dipendekkan cerita, yahoo address aku utk blog ni telah terlink dengan google adress my mom. kirenya aku punya adress jadi alternatif adress to my blog & primary account my mom punya adress. di sebab kan aku ni memang suka buat ape yang aku suka, konon-2 nak try lah tukar, aku punya jadi primary. tp entah bagaimana, aku dah tersilap langkah. jadi aku telah menerima padah dengan terdelete nye blog ni T_T

jadi, pengajaran untuk adik-2 sekalian , sila lah mintak nasihat pakar sebelum buat sesuatu. nanti menyesal tak sudah baru tahu . kehkehkeh. jadi, buat sementara waktu ni, aku malas nak tukar pape. biarlah email adress aku tu, alternate punya ke ape ke. yg penting dah dapat blog ni blik. haha :DD

ble hilang blog ni, rase macam dah hilang diary. tempat ni jela , salu aku tulis ape yang aku rasa. happy, sedih, gembira, marah, ketawa, menangis. HAHA . paling sedih, banyak kenangan dalam blog ni yang aku tak nak hilang. wuwu . I Love You, my blog :')

Monday, June 4, 2012

Remember When :')

www.tips-fb.com

Remember when I was young so were you

time stood still love was all we knew
You were the first, so was I
made love and then you cried
Remember when
Remember when we vowed the vows walked the walk
Gave our hearts, made the start, it was hard
lived and learned, life threw curves
There was joy, there was hurt
Remember when
Remember when old ones died new were born 
life was changed, disassembled, rearranged
We came together, fell apart
broke each other's hearts
Remember when
Remember when the sound of little feet was the music
We danced to week to week
Brought back the love, we found trust
Vowed we'd never give it up
Remember when
Remember when thirty seemed so old
Now lookin' back, it's just a steppin' stone
To where we are, where we've been
Said we'd do it all again
Remember when
Remember when we said when we turned gray
When the children grow up and move away
We won't be sad, we'll be glad
For all the life we've had
And we'll remember when
Remember when
Remember when

*hey you . yeah you :') maybe it's just a simple video  for you . but its real my dear . about my feelings . i wanna growing old with you . share all of the secrets with you, share all of the happiness with you, share all of the sweet memories with you, share everything with you. i do love you soo much. hope that, i can growing older with you. "kita merancang,tetapi ALLAH juga merancang. dan ALLAH adalah sebaik-baik perancang" i pray for our relations last longer, happy always and blessed by Allah. Aamiin .. hope for everything will becomes much easier for us. ILOVEYOU :')

Saturday, June 2, 2012

Freebies : Simple Header

www.tips-fb.com
As Salam & Hye.

dah lame tak update blog ni kan? HEHE .
hari ni , fara nak bagi header percuma kat korang. 
fara buat yg simple-2 je. belum expert lagi . HUHU .
nak, ambil, ambil jela ye. 
nanti kalau fara buat lagi, fara update kat sini .







p/s : kebanyakkan header ni fara buat yg transparent background. so, try click & preview dulu
Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.