Pages

Wednesday, May 2, 2012

renovate blog

www.tips-fb.com

As Salam and Hye

ari ni berjaye jgak aku renovate blog aku .

sebelum ni theme blog aku menunjukkan mood tengah sedeyh ..

aku tak nak lah sediyh selalu . so , aku tukar la g mood ceria sikit . HEHE .

tade ape yg berubah , aku masih same ʘ‿ʘ

aku taw , dalam hidup ni tade sape yg happy selalu , tapi aku harap , dapat lah jugak aku merase gembira tu (✿◠‿◠)

for now onwards , i will try to start a better life . 

pray for me ya (⌒ ‿ ⌒)

ouh ye , maaf la . aku memang tak bule lari dari warne pink ni (づ。◕‿‿◕。)づ

ok lah . sampai sini dulu . nanti aku update lagi .

As Salam .



0 comments:

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.