Pages

Sunday, May 13, 2012

MAMA :)

www.tips-fb.com
As Salam & Hye .

Hari ni , ramai yg wish happy mother's day kan .

jangan lah khusus kan hari untuk ibu kite just 1 ari ni je ye . HEHE .

 it supposed to be , hari-hari ialah hari untuk ibu kite :)

so dikesempatan ini , i want to thank to my beloved mama , PN. NORAZLIN BINTI HASSAN


I may have no beautiful present nor the expensive ones but I dedicate this song just for you mama.

I create the pic by myself . 

mungkin lagu ni dah biasa kte dengar . tapi lagu ni mmg sgt sesuai untuk ibu kte kan ?

for my beloved mama :

thanks for always by my side . 
time kaklong kecik-kecik , mama jaga k.long . dah besar panjang ni pun mama masih jaga k.long . ingat tak pagi-pagi mase k.long nanges sbb ptus ngan bf k.long dulu . mama nasihatkan k.long .. mama bagi k.long semangat .. mase tu k.lng down sgt .. bape hari tu nangis je yg k.lng mampu .. mkn pun tak lalu .. sampai lah suatu ari tu k.lng mintak mama tlg picit kan kepala k.lng n mama kate k.lng demam .. mama berkeras nak bwak k.lng g klinik esoknye .. begitu sekali mama ambk berat pasal k.lng . at that time i realize .. k.lng tak boleh lagi terus nangis kerana seorang lelaki .. jadi , k.lng berdiri smula semuanya untuk mama .. k.lng tak nak mama risau pasal diri k.lng lagi .. k.lng nak mama happy tgk k.lng .. mungkin k.lng bukan lah anak solehah , tapi i will try my best to become anak yg solehah . sape yg tak nak jadi anak yg soleh and solehah kan ? semua orang nak .. semua orang nak bahagiakan kedua ibu bapa dia .. i love you mama and always love you till jannah..

ok lah . sampai sini dulu ye . As Salam  .
p/s : sape nak gambar tu , ambk jelah ok . bagi kat ibu awak-2 semua :)

2 comments:

zera eira said...

special nya utk ibu dia. :)
selamat hari ibu utk mak awak. dan juga semua ibu2. setiap hari pon hari mereka. :)

faraheartbeat said...

zera eira : thanks awak :)

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.