Pages

Thursday, May 3, 2012

Jep Sepah

www.tips-fb.com
As Salam & Hye .

tengok title pun dah taw kan . kalau korang nak taw , ramai yang datang blog aku ni , cari pasal Jep Sepah .

ni sume gare-2 entry aku yang dulu-2 banyak pasal Jep Sepah . HUHU .


aku ni bukan lah blogger famous . update blog pon kadang-kadang malas .

thanks pade yg datang tu . HEHE .

biase nye cam tu lah . yang datang blog ni sebab #Jep Sepah & #Shaheizy Sam .

2 name tu memang top . yelah , dah dyorg pun famous . 

ouh , ye dikesempatan ini ingin ku hulur kan sepuluh jari memohon maaf kerana entry Gambar Kekasih Jep Sepah . *ceyh , dah macam raye pulak .

aku memang bukan gf dy , adik dy , kakak dy , mahupun orang yg dy kenal . sekadar peminat biase macam korang .

ade jgak try google pasal gf dy , tapi 1 yg aku suke dy tak mcm artis lain . gmbar dengan org itu , dengan org ini .

maybe , dy ade dah gf tp mgkin dy ni jenis tak nak lah kalau bule 1 dunia taw . mungkin nanti ble dy dah nak kawen , baru dy tunjuk . bagus-2 .
ok lah , bawah ni gambar dy lagi .

*image credit to Google & others .





2 gambar bawah ni antara yg paling aku suke . so , put it in the frame :)

2 comments:

cik ziqa said...

peminat tegar ni. hehee. :)

oke, nak gelak tgk gambar dia pakai kimono tuh.

faraheartbeat said...

cik ziqa : tegar tak tegar sangat la . HEHE . btw , thanks for coming :)

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.