Pages

Saturday, April 28, 2012

Aloha

www.tips-fb.com
Penat lah menangis .

Penat lah sediyh .

Semoga aku cepat lupe kan ape yg tak penting tu .

Doa kan aku ye ? ..

Aq bosan tgk blog ni ..

kalau korang bace / follow blog aq dari dulu , korang mesti perasan kan , aq tak penah tukar warna blog aq selain pink .

Aq tukar warne dark2 ni , sbb mase tu aq tgh sediyh ..

So , setiap kali aku bukak blog ni , aq jadi sediyh lak ..

Pink buat aq happy .. sbb warne dy ceria ..

InsyaAllah , nanti aku nak renovate balik ..

Result aku , Alhamdulillah .. semuanye lepas ..

thanks pada yg mendoa kan .. akhir nya grad jugak aq ..

sdiyh gak nak tinggalkan kolej tu , sbb kne tglkan Mdm Nuren :'( ..

tapi , happy gak , bb aku dah tak payah ingat ape2 yg da jadi kat situ :))

baru aku sedar , aku ade ramai kawan yg ambk berat pasal aku ..

yg sentiasa tanya keadaan aku ..

yg tolong aku jd kuat semula ..

thanks korang ! :))

demi korang yg dah support aku , demi mama aku yg banyak bg nasihat , i will fight for my life :))

ouh ye , berat aku sebelum balik cuti 41kg . semalam aku timbang tinggal 39kg . ari ni aku check tinggal 38kg .

woa , dalam mase 1 ari aku ley turun 1 kg . aku nak nek kan berat badan , bukan turunkan berat badan :'(

ok lah . sampai sini dulu .

As Salam :)

2 comments:

AishahAzli said...

nak jealous dgn awak sebab awak senang turun badan.huhu.

btw, be strong girl whatever u do ;D

faraheartbeat said...

AishahAzli : fara dah terlebih kurus ni .. mcm myt hidup da .. huhu . thanks awk :')

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.