Pages

Monday, February 6, 2012

MAMA LIN

www.tips-fb.com
As Salam n hye .

baru sudah edit blog mama n edit blog ni :)

tadi ingat nak tukar tema blog ni colour biru , tapi last-last jadi colour pink jgak -.-"

habis dengan blog mama sekali aku buat jadi colour pink . HUHU

ouh ya , mari lah datang blog mama saye :)

dia ade blog dah . mama letak resepi kat situ .

t korang datang lah taw .

resepi belum banyak lagi , nanti mama letak lagi ye .

ni url blog mama : http://mamalinzam.blogspot.com/


jemput lah datang taw korang .

give support to my mom :)

ok lah , sampai sini dulu ye .

As Salam .

5 comments:

ain soofiyah said...

comelnye blog..!

sya fieqa said...

comel la design FH..
pink pulak 2..
^^

faraheartbeat said...

ain soofiyah : HEHE . TQ . fara ta reti edit sgt . simple2 je reti :))

sya fieqa : nak buat colour len , terjadi pink jgak . HEHE :))

merahitujambu said...

comelnyaaaa

faraheartbeat said...

merahitujambu : blog dy lagi comel . sejuk nye mata memandang ble msuk blog dy :)

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.