Pages

Friday, February 10, 2012

nak balik

www.tips-fb.com

As Salam n hye

tadi call mama, tanye kat mama " mama , patot tak kaklong balik minggu ni ? "

pas uh mama jawab " tak patot "


aduh , boring lah . memang lah baru lepas balik rumah ari tu . 
tapi boring kot hujung minggu tak wat ape kat sini .
next week dah lah sabtu ahad ada test .
aq pun tak paham public holiday kat M'sia ni hari ape .
aq ingatkan ahad memang kne cuti . huhu .
next week nye lagi ade dinner plak .
xley balik ag . hurm ..

ok lah bye .

As Salam

*bila bosan memang taip entry yang merapu

Monday, February 6, 2012

MAMA LIN

www.tips-fb.com
As Salam n hye .

baru sudah edit blog mama n edit blog ni :)

tadi ingat nak tukar tema blog ni colour biru , tapi last-last jadi colour pink jgak -.-"

habis dengan blog mama sekali aku buat jadi colour pink . HUHU

ouh ya , mari lah datang blog mama saye :)

dia ade blog dah . mama letak resepi kat situ .

t korang datang lah taw .

resepi belum banyak lagi , nanti mama letak lagi ye .

ni url blog mama : http://mamalinzam.blogspot.com/


jemput lah datang taw korang .

give support to my mom :)

ok lah , sampai sini dulu ye .

As Salam .

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.