Pages

Thursday, January 26, 2012

Assignment

www.tips-fb.com
As Salam and hye

hari ni sekali lagi menyibukkan diri bertungkus lumus menyiapkan assignment ETR300 

kalau hari tu presentation FAR , hari ni kne complete kan Financial Plan untuk di hantar hari ini waktu kelas.

ouh , jam da pkul 1a.m. tadi rase baru 12a.m.

jadi student memang bz , dah kerja nanti bertambah bz

hidup memang sentiasa bz , harap2 tak lupa pada yang wajib walau se bz mane pun kita di dunia ini .

ouh ye , blog aq ni ramai yang datang untuk promote business dyorg .

harap-harap , masih ade yang datang untuk bace penulisan aku ni .

Dua Tiga kucing berlari , Harap kita berjumpa lagi

kbai.

As Salam

*aku memang tak reti berpantun -.-"

0 comments:

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.