Pages

Saturday, December 31, 2011

Kotex ?

www.tips-fb.com
As Salam n hye .

maaf lah tajuk hari ni tentang perempuan . sedikit info untuk korang ye .

FH nak share sikit tentang website Kotex ni . maybe ade yang dah tahu . buat yang tak tawu , meh FH cite sikit .

Website kotex ni banyak bagi info n tolong kita . nak tawu knape dy tolong kita ? sebab Website Kotex ada menyediakan info tentang apa yang kita nak tahu lagi2 untuk tempat-tempat yang sensitif tu .

korang boleh la tahu apa yang fakta and apa yang mitos .

meyh kita tgk gambar-gambar printscreen yang FH da buat ni .

*sumber gambar dari http://www.kotex.com.my/



Haa , ni lah yang FH cakap pasal mitos sume tu . nak taw apa yang mitosnye , korang boleh lah g kat website kotex .

yang ni pulak pasal fakta . korang just klik je kat situ mane yang korang nak.

 yang ni pulak : produk-produk yang kotex tawarkan . kalau korang nak tawu produk apa je yang da kotex keluarkan , korang ley g kat situ.

kalau nak taw promosi ke , peraduan ke korang just g kat situ.

 ni contoh peraduan yang still berjalan sekarang ni.

Haa , untuk mempermudahkan korang nak dapat info from Kotex, korang sign up la yang ni.

and , the most part yang paling FH suka , bila boleh dapat sample percuma . HEHE

kalau korang da sign up tadi , korang boleh la mintak sample from Kotex .

serius , memang betol2 dapat . FH dah dapat 3 sample dari Kotex stakat ni . korang tak payah bayar apa2 . just isi borang sikit je kat situ , isi alamat untuk penghantaran , tu je .

FH suka website ni , sebab dy ceria n provide more information kat kita ^^

for more information : http://www.kotex.com.my/

ok lah , sampai sini dlu . As Salam :)

4 comments:

saharinasaharudin said...

rin snggah cni :) comel blog pinky ni :)

faraheartbeat said...

saharinasaharudin : HEHE . thanx sggh sni :))

kazmyra afkar said...

comel nya dye punya website kan..

faraheartbeat said...

kazmyra afkar : yup . nice je . ta jemu msuk :)

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.