Pages

Tuesday, December 27, 2011

design office yang menarik

www.tips-fb.com
As Salam and hye .

design office yang menarik pasti membuatkan pekerjanya selesa bekerja dan tidak merasa bosan.

Google office telah menampilkan reka bentuk yang menarik untuk setiap ruang pejabatnya bagi memberikan keselesaan kepada pekerja supaya dapat memanfaatkan peluang ini bagi menjana lebih banyak idea untuk kerja mereka.

"Every tech person has a fantasy to work at Google, and not because of their current popularity but rather because of what they hear the benefits are. From game rooms and candy shop all the way to pools, Google employees get all of the perks. The meals they get are absolutely amazing and intimidating for most work places.The Google work place has been a figment of many people’s imagination though. This may add some clarification and let you know what to expect for those future Google employees. From a ball pit to a game room you will find all the fun you need in one simple WORK place — GOOGLE!" - by cybernetnews.com


ok lah, jom kita tengok gambar-gambar google office ni.


unik kan ? design kerusi yang menarik pasti membuatkan pengunjung yang melawat ke Google office ni rase macam nak duduk kat situ lame2 je . HEHE


yang malas nak turun tangga or bosan sangat dah buat kerja , boleh la guna slide ni.

setiap company mesti provide staff welfare kan. so , diantaranya ialah : 


yang sukakan senaman pasti teringin untuk ke gim seperti ini . xperlu bayar kalau kerja kat sana.


ada bilik massage tuuu. best2 ^^

penat bekerja? boleh lah merehatkan minda dengan mencuba pelbagai game yang menarik


dua gambar kat atas ni menarik kan ^^


ruang pejabat :





tempat berehat :




ruang makan dan tandas :





cantik-cantik kan design nya ? tempat dah cantik , semua benefit dah ada, mesti lah kualiti kerja yang terbaik yang Google nak kan ? dats y lah , Google provide semua benefit ni pada pekerja dia . So, sape2 yang expert , boleh la try mohon kerja kat situ . mane taw dapat kan . HEHE

ok , lah . sampai sini dlu .
As Salam .

*sumber gambar dari Google







4 comments:

Apik Pehe said...

huhu..syarikat google memang terbaik

kazmyra afkar said...

cantek giler, kan best ada opis mcm nim, konfem nak keje je wlpun hari minggu

~Dr.CiNta~ said...

alaaahai cantiknya pejabat diee :D series cool~

faraheartbeat said...

Apik Pehe : yup, btol tu ^^

kazmyra afkar : HEHE . btl3 . kerje pun mcm tak kerja rasenye :)

~Dr. CiNta~ : nice kan ? try la apply kerja kt situ :)

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.