Pages

Tuesday, November 22, 2011

Tahniah Harimau Malaya

www.tips-fb.com
ALHAMDULILLAH

TAHNIAH ye awak semua :))

tadi , g tgk bola kat kedai . 
tuan kedai tu cakap , kalau Malaysia menang , air dy bg free .
then , ktorg dapat lah air free kan :))

macam2 ragam manusia yg aku nampak masa tgk bola tadi .
ade yg bagi kate2 semangat , ada yg melompat , tak kurang juga ad yg mencarut .

chill la bebeh .
HEHE .
orang cakap , kalah menang , adat permainan .

ouh , ye . ade gak perasaan terkilan .
jgn kita salahkan pemain kite tu .
dia pun ad perasaan .
bile dy jaringkan goal , kau puji2 dy .
tapi , bile dy buat mistake sikit , kau marah2 .
cakap something bad kat name dy .

Hey , i think name dy dalam Islam ade maksud yg baik .
tak elok lah kau nak memburukkan nama orang lain .
ape2 un , chill okay ?

jangan marah2 .
senyum je :))
kita dah menang kan ?
so , be professional .

aku harap , Malaysia and Indonesia tak bermusuhan .
kita main secara baik , secara professional kan ??
rakyat Malaysia ada dekat sana , dan rakyat Indonesia juga ada di sini .
we can be a good friend .

ok lah , tadi ingat nak buat entry pendek je . terpanjang la plak .
sok kelas pkul 10 
selamat malam
As Salam :))

1 comments:

AmyZana said...

yah ! semangat gile semalam tgk perlawanan ! tapi tulah pasal...kalah je, kene maki...kesian yg kene maki tuh -_-

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.