Pages

Wednesday, November 2, 2011

List Blog yg ada Tutorial

www.tips-fb.com
As Salam and hye .
Hari ni tetibe nak update blog kan .
Tapi tak ada apa yang aku nak cite .
just nak share list blog2 yg ada buat tutorial .



ok , cukup tak ? Kalau tak cukup , g cari sendiri . HAHAHA . gelak jahat . aku punye tutorial ? harapan lah . bukan aku tak nak share . tapi aku ni cukup malas nak menaip . HEHE . lagi pun , aku tak adelah hebat2 macam dyorang ni . blog ni pun , follow tutorial dyorg lah .  So , kalau korang ade lagi link2 blog yang buat tuto , yang aku belum senaraikan kat atas , leave ur comment okayh ? nanti boleh aku tambah lagi kat entry ni . sharing is caring rite ? . ouh , hate that statement .

2 comments:

MamaKaisah said...

tq fara...

nti mama godek satu2...
bestnye..

faraheartbeat said...

mama kaisah : w'cme . tade hal lah :))

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.