Pages

Wednesday, October 26, 2011

A Story of Girl :)

www.tips-fb.com
As Salam n hye .


Lepas entry syok sndiri GAMBAR kekasih Jep Sepah , ni fara nak buat entry pasal seorang gadis cantik ni . entry pendek , tapi penuh dengan ucapan terima kasih untuk dia yg sudi menjadi seorang kawan :))

Anna Syazanna .

Putih orang nye , paling suke tgk , dagu dy terbelah . cantik sangat . dy pelajar electrical engineering dkt UiTM Penang . orang Penang memang cantik2 kan ?? kenal tak lame , baru je . tapi macam2 dy sudi dengar pasal masalh farah . such a nice friend :)) fara nak share blog dy kat korang , bule tahan gak budak ni . cerita pasal org salah number , nak pergi ROME n etc . 

Anna Syazanna

To Anna Syazanna : terima kasih masih sudi jadi kawan orang tua yg berperangai budak2 ni . HEHE :))
The most beautiful discovery true friends make is that they can grow separately without growing apart. 


1 comments:

Miss Eiza said...

wah sweet bestfriend ;)

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.