Pages

Wednesday, October 26, 2011

Wordless Wednesday

www.tips-fb.com

A Story of Girl :)

www.tips-fb.com
As Salam n hye .


Lepas entry syok sndiri GAMBAR kekasih Jep Sepah , ni fara nak buat entry pasal seorang gadis cantik ni . entry pendek , tapi penuh dengan ucapan terima kasih untuk dia yg sudi menjadi seorang kawan :))

Anna Syazanna .

Putih orang nye , paling suke tgk , dagu dy terbelah . cantik sangat . dy pelajar electrical engineering dkt UiTM Penang . orang Penang memang cantik2 kan ?? kenal tak lame , baru je . tapi macam2 dy sudi dengar pasal masalh farah . such a nice friend :)) fara nak share blog dy kat korang , bule tahan gak budak ni . cerita pasal org salah number , nak pergi ROME n etc . 

Anna Syazanna

To Anna Syazanna : terima kasih masih sudi jadi kawan orang tua yg berperangai budak2 ni . HEHE :))
The most beautiful discovery true friends make is that they can grow separately without growing apart. 


Wednesday, October 19, 2011

Hanya peminat JEP SEPAH

www.tips-fb.com
As Salam and hye . ape khabar kalian2 semua ? harap sihat lah kan . ok , korang mesti cakap , "cepat lah aku nak tgk sape yg berani sangat rampas jep sepah kekasih hati aku tu ??!! *&!!@$#%%&* " wait .. wait .. sabar .. bawak-bawak lah beristighfar tak elok marah2 ni . sebelum aku tunjuk gambar kekasih jep sepah tu , meyh kte layan gambar2 jep sepah yang sangat hensem ni . HEHE :))




cukup ? kalau tak cukup , korang g lah google sendiri . sume nak harap kat aku , lemak lah . len kali kalau aku jumpe lagi gambar2 dy , aku nak tgk sorang2 je . xnak share ngan korang . HAHAHA .

nah , sekarang tengok lah pulak gambar kekasih jep sepah . 
*Picture has been removed due to this reason

HEHE . ok , sile jangan marah . alaa , nak berangan sekejap pun xbule . kedekot arr korang ni . bukannye selalu aku berangan cam neh . dah2 . jangan lah nak muntah lebih-lebih . taw lah aku tak cantik , tak sepadan ngan jep sepah . sobss sobbs ='[

maaf , bagi sesiape yang betul2 cari gambar kekasih jep sepah . aku pun dah lame selongkar google uh . tak jumpe2 gak . profile budak neyh K.L.I.N. (clean) sangat lah . haish . xpelah , kite same2 doakan jep sepah cepat bertemu jodoh ngan aku . eyh , . salah2 . kite same2 doakan jep sepah cepat bertemu jodoh yang di cari nye . HEHE . Amin ..
p/s : gambar hasil carian di ejen google dan CARI Malay Forum .


Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.