Pages

Monday, June 20, 2011

Penyakit M dah datang !!!

www.tips-fb.com
As Salam n hye . straight to the point . aku tak tahu nape tetibe je cm dah malas nak berblogging ni . blogwalking tu msih rjin . tp nak update blog tu yg mlas . kalau aku g blog org len pun , aku  jd silent reader sekarang ni . kalau dulu , rajin lah gak nak tinggal2 kan jejak . tp , skrg cm mlas . mcm tak ade mood . hadeyh . bukan blog aje . game dkat fb pun dah jarang aq jage .

tp , tadi . aku g ketuk pintu blik housemate aku . tengok2 dy dok update blog . ye2 aq ngat dy dok siap kn kije MAF . HAHA . jelez lak tgk org asyk update blog . tetibe cam ade semngat nak update blog . thanks to piko bb menaikkan semangat aq . lpas ni kalau kije aku ta siap , ko lah puncanya . HAHA .

ok , bye .

4 comments:

piko said...

hahaha.. aku tak bersalah...!..:D

cikida said...

makan ubat,.hhehe..syuh M..

EiZaRaZiErYa said...

ahhaha...lwak3..
▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄ wink3 >_< thnks lah bab malas2 pon
~ still tinggal jejak at blog zie~

faraheartbeat said...

piko : ko yg pling brsalah . HAHAHA
cikida : HAHA . ad ke ubt utk pnyakit M ni .
eiza : w'cme . no biggie lah :)

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.