Pages

Thursday, June 16, 2011

MITI at MATRADE

www.tips-fb.com
 As Salam n hye . dah lame kan fara tak update blog ? bkan ape . ada urusan yg fara kne selesaikan sebelum2 ni  . so , sekarang ni , dah tak bz , boleh la fara update blog ni . HEHE .  ok , kali ni fara nak cite pasal satu event yg fara ikot . 

LAUNCHING OF THE MALAYSIA INTERNATIONAL TRADE AND INDUSTRY REPORT 2010
14 JUNE 2011
(TUESDAY)
BY
Y.B. DATO' SRI MUSTAPA MOHAMED
 MINISTER OF INTERNATIONAL TRADE AND INDUSTRY MALAYSIA
 haa , tu lah event nye . seronok gak g sane . macam2 org kite bule jumpe . african , american ,even thaliban pun ada . pilih je mane yg korg nak . HEHE . tade lah , men2 je . seronok , bb sblum2 ni tak pernah pulak pergi mane2 report launching  . suasana agak koprat . ok , tpu kalau cakap tak ngantuk time dy buat presentation tu . HAHA . yela , fara ni mane lah paham sgt presentation tu . tp its ok , learn something new . so , seronok tu tetap ada . yg part paling best mesti lah time makan ! HAHA . teruk2 . walaupun hidangan tu tak sesedap masakan mama , tp ok lah . apa yg di hidang mesti di makan . kalau tak membazir name nye . so ktorg pun sdaye upaya lah menghabiskan ap yang ada atas meja tu . ok lah , meh kite tgk gambar2 sepanjang launching  report ni .


slide presentation
credit to : Nor Hazwani
gambar time makan . huhu . ktorg len2 table
with Nor Khairunnisa Othman
bf buncit fara yg tgh bwat peace tu . HEHE
credit to : Nor Hazwani
my friend yg comel Nor Khairunnisa Othman
with MINISTER OF INTERNATIONAL TRADE AND INDUSTRY MALAYSIA yg pegang file putih tu.
credit to : Nor Hazwani

lecturer kami sporting2 taw . yg bertudung merah n sblh kanan beliau :)
credit to : Nor Hazwani
with my abi . HEHE ♥♥
maaf , kami lagi . HAHA ♥♥

ok . lah smpai cni dlu ye . As Salam .

4 comments:

syrupmasin said...

ta baek ponteng2 sekolah nih..adoii..huhu..ecece.. :D

eca said...

salam . ala fara , malula eca , ade pic eca pula . HAHA . btw , thaxsudi cite sal eca . <3

Insan Melankolik said...

saya bukanlah budak ponteng tu.. sekadar..membaca di ruangan ini.. :)

faraheartbeat said...

syrupmasin : HAHA . taw takpe . budak baik tak boleh ponteng skolah :D

ECA : ecececece , nak malu2 plak . keh3 ;))

Insan Melankolik : trime kasih krane sudi bace di ruangan ini :)))))

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.