Pages

Sunday, June 26, 2011

Addicted to Jep Sepah

www.tips-fb.com
As Salam n hye . maaf kalau korg rse update kali ni merapu . (pdahal stiap entry da mmg mrapu un) ok2 , straight to da point . aku mnat jep sepah time maharaja lawak ni . dlu mse raja lawak . aku suke shuib . bkn ape . sbb time uh , dy slalu kne buli dgn jep n mamat .

pnah skali tu , aq siap anta msg i love you , shuib . kat radio era . time to dyorg jd dj . n tak ku sangka2 shuib reply "love u too" , aku un percaye je la kn . bb yg rply tu dr num radio era . HAHA . ape ke sengal tah aq anta msg i love you tuh . ntah ape2 .

tp kn , sjak shuib da kwen ni , takkn aku nk mnat kat dy lg . so , aku bertukar minat kpda jep sepah . ouh , jatuh cinta lagi . cintaku padamu kali ini wahai jep sepah, takkan brubah dah . ok , sabo2 . jgn muntah lagi . telan balik kalau nak termuntah . HAHAHAHA . sjak maharaja lawak ni . tiap2 mggu aku nak blik rumah . sbb nk tgk ML la . sggub tu , KL-Kulai . mcm dekat je . dok uma , dok tgk ulangan ML byk2 kali . tak ckup tu , siap tgk plak kt youtube . takpe2 . oleh krane aku da addict sgt ngn jep ni . aku nak tampal byk2 gmbar dy dlm blog aku ni . nnti , kalau rndu kat dy , boleh aku tgk puas2 . HAHAHAHAHA

ouh , jep . aku cinta padamu  ! HAHHAHA

Tgk , bersinar2 jep ni :))

yg lg due tu pdulikan . kte fokus kt jep je . THIHIHI ;)

alahai ... ensem nyer (jep yer . bkn pkcik2 RELA tu)

wlaupun dlm keadaan cm ni , aku ttp suke . HAHA

mcm maen msak2 . cumel jep :))

HAHA . yg ni aku like :))

kan best law dpt kwen ngn jep . HAHAHA

ni time raja lawak 

ni time maharaja lawak :))
THE END :))

tgh dok2 update entry ni tetibe dgr org gadoh jerit2 kat blog sbelah . ari tu dpan uma . siap men kejar2 ag . takot nye dduk kt cni . adoyyyy . 

ouh ye , gambar dari sumber encik GOOGLE , fan page jep sepah ,  fan page sepah dan lain2 lagi .

7 comments:

Apih El Nino said...

Haaaaaaaaaaa semputtttt. Haha.

Elie Lily said...

da kurus kan mamat ni.. :)

faraheartbeat said...

apih : comel kn dy bwat cm uh . HAHAHA
elie : tu lah . dy byk diet kot . HAHA

Miss Eiza said...

yes!jumpa geng..haha..saya pun suka Idlan raja lawak,org kata sewel..rileks suda...kalau suka tu suka la kan..suka hati kita la.hahaha ..eh nice to meet u girl :)

SPEK HITAM said...

hahaha ayukkk gitau jep hang minat die macam ni sekaliii. hahahha.

faraheartbeat said...

MISS EIZA : HAHA . btul2 . suke ati kte la nak suke sape . HAHA . btw , nice to meet u too :))

SPEK HITAM : bg taw lah , lg i suke . KEH3x :))

Emma said...

love jep sepah too... dia sangat ensem... hehehhe

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.