Pages

Thursday, May 5, 2011

Unique ? Creative ? Freak ?

www.tips-fb.com
As Salam / Hello . Toilet slah satu tempat yg pnting jgak la kan . cube bayangkan rumah korg tanpa toilet , shopping mall tanpe toilet . mane korg nak g dlm waktu2 yg terdesak tu . kalau aq , toilet uh kne la bersih gk . kalu kotor bole terbantut kerja2 sume . ok , kat bwah ni kita tengok gambar2 toilet design . korg decide la sme ad unique ? creative ? or freak ?


royal toilet . sape yg dah nak bankrupt tu , may be boleh gadaikan toilet dyorg neyh .


sape yg ad mood nak meluncur tu, boleh la try .


candy toilet . awas bagi yang ada anak kecil , takot makin lame makin hilang toilet tu dimakannya .


inspirasi dari taman negara , mungkin .


akuarium agak menyemakkan kalau letak diruang tamu . may be boleh jimat ruang dengan menggunakan toilet ni .


euwwww~ ad ke org nak gune toilet yang macam ni . tak ley blah betul .


kalau toilet kat uma aq cam ni , memang harapan lah aq nak gune -.-"


gabungan mesin basuh dengan toilet . sambil menunggu baju siap di basuh , korang boleh la lepas kan hajat korang .


ouh ! yg ini super duper nice bagi aq . cool !


for sea lover . sedikit gelap seperti btul2 brada di dasar laut . ok , takot 
-____-'''''''


yg ni aq tak taw nak cakap apa .


dissapearing toilet . kalau terperangkap kat bawah tu macam mana ?

ok , smpai sini dulu . lain kali jumpe lagi . HAHA

OUH ye , seperti biase sumber bernama pakcik google dan pakcik2 yg lain . 










4 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
Sudi2 la baca my new entri @ frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

cikida said...

whoaa....unikkk2..hehe..suke yang ade gule2 2,,=p

fyna said...

hahaha...mcm2...creative diorg nih..
:)





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

faraheartbeat said...

アヌム ちゃん~~ : thnx sudi dtg :)
cikida : ambk lah gule2 tu . tp jgn mkn byk2 k ? HEHE
fyna : yup . creative2 mreka ni :)

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.