Pages

Friday, May 20, 2011

jalan-jalan

www.tips-fb.com
As Salam n hye . sepanjang cuti sem ni , i tade g mane2 sangat pun . kuar uma ngn my friends pun tidak . mane tak nye , i kt ruma kne kmas ruma , bsuh kain , masak . parents i due2 kije . so , i lah kne bwat sume . tape , dpt gk jd anak solehah . kan ? kan ? kan ? HAHA . ok , ckup gelak tu -.-" so , cuti sem ni , kalau i kluar pun , i kluar dgn family je . g main bowling , snooker ( hey , i ta tpu taw . i reti main snooker ok ? ) , shopping dll . sume i buat ngn family i . HEHE :))

ni mse g melawat pk cik i kat hospital tawakal . ( i , mama n pak cik i ) 

ni mase nak blik . eyh2 , my mama n mk cik i ni sempat plak maen badminton dkat car park ni . active sungguh -.-"

ni mase makan kat Restaurant Rest dkt area ruma .

mase utk jumpe dentist ! ok sy takot . itu adek i , i tgh tgu turn smbil smbunyi kat celah kerusi -_-"

adek i . eleh , ingat dah habis comel la tu , bwat mulut cam uh . HAHA

my lil siss with mama . best model for HOT & roll :)

haa , sape cakap , i tak reti main snooker . (ok , tpu je) ktorg main sebat je main snooker tu . HAHA ='D

ok . gud bye . As Salam :)

0 comments:

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.