Pages

Monday, May 9, 2011

Happy Mother's Day , Anonymous & K-POP Tiruan

www.tips-fb.com
As Salam n hye .

1.   Happy Mother's Day

1st of all , i rase , blm terlambat lagi utk i wish Happy Mother's Day utk sume ibu2 yg ad di dunia ni . Terutama sekali utk my mama , Pn. Norazlin Hassan . I LOVE YOU SOOOOOO MUCH MAMA ! . ok , orang lain sbuk pnuh kan entry hari ibu awal2 lagi . i lak baru skarang nak update . HEHE . bkn apa . smalam kan hari ibu , soo i kne la masak special utk my mama . walaupun masakan i ni tade la special mane pn . HAHA . hey , i reti masak taw . ape , muke i ni muke ta reti masak ke ? tettttttt . 

2.   Anonymous

Mesti sume orang da taw kan apa tu anonymous . so senang la kerja i , ta payah nak terang kan lagi . sape yg tak tahu tu , bule la google ye . Semalam i bw dari pkul 1 pagi - 6 pagi . (perkara biasa bw time tu) . i msok la beberapa blog yang terkenal . biarlah blog2 tersebut di rahsia kan . susah gak kn jadi orang famous ni . ada je yang tak suke kat kite . kite buat itu salah, ini salah . n yg tak ley blah tu , i rase anonymous ni ad blog sendiri / account google sndri . tapi diorang lagi suke menampilkan diri menggunakan anonymous utk memberikan comment -ve . mungkin diorang tak nak kne attack balik kot . tapi ad gak yang berani tampil menggunakan identiti yang sebenar . yang tu , ok skit la dr anonymous yg kutuk je lebih tp takot identiti dy tu terbongkar . saba je la ye . yang i sedih , ada anonymous ni nak mengutuk dengan mengaitkan , mak bapak blogger tersebut . sape yang tak hangin kan kalu da cm uh ? waa pun berasap beb . tu lah , kalau ye pun kte nak tgur org tu , kalau bole jgn la smpai mengaitkan mak bapak org tu . haish , naseb baek la i tak famous . tade la i jumpe anonymous yang mcm ni . kalau ada , mau lepas ni , blog i ni jd blog luahan hati dan perasaan i je . 

3.   K-POP Tiruan ?

Sekarang ni sibuk orang cakap pasal artis2 selain korea yang cube meniru K-POP ni . i tak tawu nak cakap apa . sebab i ni bukanlah wartawan hiburan dari mane2 majalah . may be artis2 ni cube nak mengatasi demam K-POP yang melanda sekarang ni .  mule2 i ingat kumpulan2 yang baru wujud ni hanye lah dari Malaysia , tapi rupe2 nye dari negara jiran kita pun ada . wow . besar betul fenomena K-POP ni ek ? yang sekarang ni sibuk hangat diperkatakan tentang kumpulan baru dari Malaysia yang mengikuti gaya ala2 K-POP iaitu kumpulan GULA-GULA and 24:7 . setakat ni diorang belum keluarkan apa2 lagu lagi , so kite just tunggu dan lihat , dapat tak dyorg ni tandingi the real K-POP . tak perlu la rasenye i letak gambar diorang , sbb i rase dalam blog2 lain pun dh letak , so korang tengok jela kat blog lain tu . ( sebenarnye malas nak letak . HEHE ) . lagi satu ni kumpulan DynDa , actually diorg from Singapore , but got labeled in Malaysia . setakat 1 lagu yang baru i tengok , dyorang ni , xde ciri2 korea . maybe dyorg bukan ikot K-POP kot . lagu yang i dengar ialah lagu AM PM . dlm lagu tu ad cat farish . korang tgk la kt youtube ye .

DynDa

ouh , terlupa pulak . ada satu lagi group ni . dari Indonesia . name group ni SM*SH kalau tak salah i la . ada sorang tu hensem ! haaa , ni yang i minat tengok ni . HAHAHA .

Smash from korea

SM*SH from Indonesia

i tak tawu mane 1 yg muncul dulu . so , terpulang la pada korang nak compare kan macam mane . korang dngar la lgu dyorg ni : cepat cari yang paling hensem ! yg tu i minat :))





0 comments:

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.