Pages

Tuesday, May 3, 2011

Dangerous Picture :)

www.tips-fb.com
As Salam . Hari ni kite tengok gambar2 yang agak bahaya . sumber bernama dari pak cik google dan pakcik2  laen . moh kite layan .. zassss ..


korang sanggup ke duduk kat rumah yang macam ni ? Kalau aku lah , mmg tak sanggup . cek gayat nohh . hadoy , mau pitam kalau tiap2 ari cam ni . tgk kat blah kanan uh , ad macam cable car . maybe utk pergi ke rumah jiran sebelah .


St. Martin, a little island in the Caribbean, half French and half Dutch . 


pantai ni bersebelahan dengan airport . dats y lah dy bahaye .


ok , ini pula jambatan yang merbahaya . sape berani guna ? Jambatan antara dua bandar di Pakistan , Pari dan Husaini


tengok lah yang sebelah kiri tu . kalau aq , mmg sah2 la tak nak gune jambatan ni . salah pijak , tawu2 dah kat dlm air nuh .


ni plak Grand Canyon Sidewalk . yg merbahaynya ialah jambatan setinggi 4000 kaki di atas Sungai Colorado . gayat-gayat ....

yang ni memang paling merbahaya . tolong lah , sape2 yg nak buat cam ni , jgn buat kat tempat awam . mau meletup satu kawasan tu . HAHA

-THE END-






2 comments:

Ary ariasputera said...

huhuhu... bahye btol..

faraheartbeat said...

yg last skali uh bhaye . keh3

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.