Pages

Saturday, May 7, 2011

Bad Construction

www.tips-fb.com
As Salam n hye . ari neyh kte review gmbar psal bad construction . tapi sebelum tu , ada sape2 yg boleh tolong tak ? i had a problem , kat dashboard kan salu ada blog yang kite follow . aku nye tetibe ilang . ble click button manage kat bwah dy tu , ada je blog nye . cume ta kuar at dashboard . pening dah aq pk            -_______-'' ok lah , ta nak pning an korang . jum kite tgk gambar2 uh .


mase orang tu pasang , maybe dia nak make sure yg benda depan cctv tu tak ilang .


HAA . yang ni actually kemudahan untuk orang yang tinggi2 . so , diorang ta payah la terbongkok2 nak kuar an duit at ATM machine .

yg ni sebenar nya dia nak swo korang jalan kaki lintas jambatan tu . eco safe la kate kan , kurang an pollution .

yang ni same ada dia tersalah pasang pemegang pintu or sticker uh . nk pull cam mane tah . HAHA


sape la yang buat rumah kat sini . menyemak je . langgar bawu tawu .


pintu dia hilang . ce tengok at balcony yang tepi uh . tade pintu . so , apa motif buat balcony tu ?


apa motif tangga uh ?? -_________-''


cantik tapi bahaya .


yang ni paling tak boleh bla . ad gak yang bukak pintu uh , tawu2 da kat dlm kolam . maybe dyorg hanya menerima tetamu yang pandai berenang sahaja .

THE END . seperti biasa , sumber bernama dari pakcik google , worth1000.com dan juga pakcik2 laen . Sekian :)









2 comments:

epi_ipin said...

itu kelaka . :)
best !

faraheartbeat said...

epi : HAHA . sengal bwat ta btl :)

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.