Pages

Sunday, April 10, 2011

salam sejahtera :)

www.tips-fb.com
sekian lama tak update blog , bkn malas ttp sdikit sibuk sjak kblkangan ni . tadi aku ambik test myob . Alhamdulillah , balance gk bank reconciliation aku tu . tapi tak tahu la btul ke tak . aku pkai buat je . HAHA . biase lah , otak dah fikir kat tempat lain . mane tak nye , teringat pakwe aku yg tunggu kat luar , dah la hujan kilat , risau gile aku . pas siap tu aku kuar awal stengah jam . test aku tu dari pkul 2.30-4.30 . aku yang kuar awal stengah jam tu pun kire yg paling lmbat kuar lah . HAHA . mse aku kuar , tercari2 lah aku akan si pakwe ku (apasal ayat nak puitis neyh) . aku tengok hp . ad 5 mesej . 1 dari mama , 4 dari pakwe aku . rupe2nye dia mesej gtaw , dy da blik rumah at PJ . ceit , ye2 aku risau . HAHA . tapi tak pe lah , sekurang kuranganya awk dah slamat sampai kat rumah :) balik rumah , tergolek sane , tergolek sini . tak tahu nak bwat apa . dah la tinggal sorg . 2 org housemate aku , balik rumah dy . 2 org lagi g panjat gunung mane tah . keh3 . sorang lagi kuar g ambil kawan dy . tinggal lah aku bersendirian sehingga jam 8 mlm tadi . takot la jgak aku . ye lah , senyap sunyi je rumah . sereeemmm gue ! HAHA . ok lah , smpai sini dulu ye . As Salam .

p/s : Happy Belated Birthday to my younger sister, Nurul Najiha Noorhizam . sorry , kaklong tak dapat blik rumah . minggu ni ade test . next week ad program uitm . next week lg , kaklong dh final exam . hbis final , bulan 5 t kaklong blik ye ? sian adek .. celebrate birthday lmbat sbulan . tak pelah , yg pnting hadiah yg k.lng pos dah smpai kn ? HEHE . i love you sooo much lah !! n to my beloved Muhammad Aizuddin , i love you sooo much tooo syg ......

0 comments:

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.