Pages

Thursday, March 10, 2011

Twitter :)

www.tips-fb.com
As Salam readers . orang da banyak update , aku pulak , baru terhegeh2 nak update kn . HEE . okeh2 , sbnar nye aku dok jeles ngan dak kelas aku , kaio bb dy ney rajin bebeno update blog . tension gua ! jeles tau tak ! aku pun nak update gak . HAHA .

okeh2 , kali neyh aku nak share kat korang psal twitter aku . aku buat twitter ni dah lame sebenar nye . tapi follower n orang yang aku follow sangat-sangat lah ciput je . nah , hambek tgk twitter aku :


ok , jgn nak gelak sangat lah tgk twitter aku tuh -.-" HAHA . twitt aku pun kebanyakkan nye aku publish psal churp-churp tu . aku sebenar nye ta twu nk twitt ape . yelah , follower pun ciput je . aku nak twitt ape je kan .
following & followers ;)P
so , sape2 yang nak twitt2 aku bule lah search faraheartbeat or click twos link neyh ye anak2 :) http://twitter.com/#!/faraheartbeat 

ok lah , sampai d sini dulu . nanti kite sambung lagi . hee . ouh ,ye . btw , do visit my friend blog ; kaio :))

As Salam :))



2 comments:

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da follow awak :) follo me back @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/2011-fia-formula-one-world-championship.html

faraheartbeat said...

thanks ye :))

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.