Pages

Monday, February 28, 2011

Sengal Zone : Saya Top 10 :)

www.tips-fb.com
http://sengalman.blogspot.com/2011/02/top-10-blogger-bulan-mac.html

sje nk try join top 10 blogger neyh . ntah dpt ke tidak . HEHE . xpe2 , kte cbe ok . bg spe yg nk join bule click Sengal Zone .tp better hurry up . bb dy ttup kul 11.59 mlm neyh . HEHE . ok , jum kte tgk ap yg dy nk :
Buat entri bertajuk Sengal Zone : Saya Top 10

done :)

Letak Logo Top 10 Blogger berserta link Sengal Zone

done jgak :)
.
Sila bagi motto / slogan / tema / hajat blog anda !

ok , tema blog aku ni lbih kpada warna pink2 . bb aku  suke pink . sometimes RASE macam nk tukar jgak colour len tp mcm syg la plak . HEE . salah satu wishes aku mase buat blog ni dlu ialah nk tmbah ramai kawan . yela , dlu aku suke jd silent reader . keh3 . tade blog kn , 2 yg kne bace diam2 jep . xley nk tgl kn jejak bagai . skrg , pntg msuk blog org len , mesti aku tggl kn kesan tapak tangan aku kt situ . HAHA . blog aku ni plak bebas nk cerita tntang apa2 , slagi tak mbatasi hal agama mahupun rukun negara :) 

Post kan link entri anda ke ruangan entri ni.

done jgak kjap lg :)

Sebelum pukul 11.59 malam ni

done :)

Motto / Slogan / Tema / Hajat yang terbaik akan dipilih jadi Top 10

Alhamdulillah kalau terpilih . kalau tak terpilih , aku cube next month plak . HEE ;)

Pemilihan berdasarkan kreativiti ! 

0 comments:

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.