Pages

Monday, February 28, 2011

Rindunya zaman sekolah :)

www.tips-fb.com
As Salam readers . lame rasenye ta update blog neyh . huhu . biase la , org bz la kte kn (xade mknenye~) HAHA . last week sabtu n ahad aku , tpakse di isi dgn prgi ke kolej . ktorg ad test 1 untuk bdak2 AC 110 . adeyh , kring otak neyh , memerah idea . HAHA . pnat taw . mggu yg sblmnye ktorg dok bz dgn shooting (ad entry sblm2 ni , aku cite psal shooting) . ok , lg satu sbb knpe aku xupdate blog , sbb broadband neyh da thap lmbab mngalah kn siput tutttttt . HAHA . biase lah bile broadband maxis ney da capai quota dy , taw2 je la kn slow dy cm ane  . neyh nk update pn loading lame . tp bb rndu sgt kt blog neyh , aku sgb tggu . HEHE .

ok lah , berbalik pada tjuk entry neyh , tbe2 rase rndu plak kt zaman sekolah . yelah , dh bpe thun aku tggl kn zaman tu . almost 3 thun jgak lah . uwaa~ da tua rpe nye aku ni . HAHA . ble tgk gmbr bdak2 skolah pkai uniform skolah , rase tringin je nk blik kt zman tu . pkai baju sekolah , beg sekolah , ksut sekolah :) every year beli bju, beg n ksut baru . HEHE .

lagi , yang aku suke mse zman sekolah , cikgu ajar kt depan , aku n kwan sbelah aku dok maen2 kt blakang . HAHA . jhat kn ? bile ta siap homework mule lah gelabah . tp kadang2 buat rileks aje , bb ckgu tu baek . jhat lg kn ? HEHE . n pling aku suke , time rhat . bb klas aku dkat ngn canteen . so ktowg akan pastikan ktorg lah antre org yg ter awal smpai kt canteen tu dlu . bb kalu lmbt2 t habis . kdg2 blum time rhat pn , ktowg dh g mlantak kt canteen . HEE .

tp , yg pling best mse zman form 5 . yelah , final year lah kate kn . mule lah ambk gmbr je kerjanya . tapi aku pelik , rase nye byk gk gmbr yg aku ambk , tapi mane tah sume hilang . huhu . sdiyh2 , ta dapat aku nk tunjuk pd anak2 aku nnti . HAHAHAHA .

ok lah , smpai cni dlu . t kte smbung lg ye . As Salam .


HAHA . neyh la gmbr aq mse zman skula . nerd tak ? kahkahkah :D

4 comments:

.:rizaL:. said...

sangat rindu perangai budak2 haha

miss-qielalaa said...

echa dah kahwin kan? rinduu gilooo siot hahaha aku rinduu kat kawan baik ko tuh hah, capiq ;P

fizalinolie said...

Singgah d blog faraheartbeat dan follow awak. Nanti senang2 ajaklah kawan singgah kat blog saya ek di : Cerita Di Sebalik Makanan

faraheartbeat said...

rizal : keh3 . taw tape ;))

qeyla : yup. eca da kwen . eyh2 , bkn kwan bek ko skali ke ? keh3 :))

fiza : thanks for following me . t fara bw blek :))

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.