Pages

Friday, February 18, 2011

ANGGUNNYA WANITA BERHIJAB CONTEST :)

www.tips-fb.com
As Salam readers . dh lame ta join contest rase nye . now , nk join satu contest neyh . HEHE . tjuk contest neyh "ANGGUNNYA WANITA BERHIJAB CONTEST" contest neyh di anjurkan oleh cik yuz . so , pada spe2 yg nk join , boleh la click dkt nama cik yuz ney.



1. ade blog sendiri....jangan tumpang blog orang lain yer..hehe...
(done)


2. letakkan gambar cikyuz yang kat atas ni....xcomey pun,tapi letak je la kan..sebagai syarat : )
(done.btw comel lah)  :)

3. nak follow sayer atau x, terpulang...xpaksa...tapi susah sketla kalau xfollow, mcm mane nak tau update terbaru pasal contest ni kan....??name pemenang akan disiarkan selepas tamat contest ni..dalam blog ni jugak : )
(done following)

4. letakla gambar korang bertudung

(walaupun tak berape nk anggun ,fara ltak jelah gmbar ney .HEHE)

5. cite sket sejarah pembabitan korang dalam bertudung ni..hehe....dan kenape korang bertudung? xde limitation jumlah perkataan.. :)
(1ST time bertudung yg btul2 masa form1 . time tu abah yg suruh . mule2 rase cm terpaksa la jgak . tp lame2 ok je . n ble bkak tdung rase mcm ade hilang something . then , twos kekal pkai tudung . alhamdulillah . mudah-mudahan kekal smpai ble2 . lg pun ta smestinye wanita bertudung neyh tak up to date  kn?. mcm2 fesyen yg kte boleh gaya kan . yg pnting tak melanggar hkum syarat dan batas aurat)  :))

6. tag 3 orang kawan2 korang untuk join contest ni....jangan lupe lak gtau diorang...
fara nk tag

7. dan last skali, tinggalkan link korang kat entri ni untuk sayer jejak balik...
(done)


psst : contest neyh di tutup pada hujung bulan MARCH 2011 . so pd yg blm join , bule join lg :))

4 comments:

cik yuz said...

thnx for joining this contest.....kite tunggu sape yg menang :)

ieyla said...

ila nak join ;)

Zaza said...

sweet pic tu

faraheartbeat said...

cik yuz : thanks gk cuz invite fara join contest neyh .

ieyla : jum2 . g kt blog cik yuz :))

zaza : awww~ malu i . keh3 :DD

Copyright © [faraheartbeat.blogspot.com] [2011]. All rights reserved. Powered by Blogger.